Passie voor innovatie en vernieuwing

InnoGrowers

Onze leden vormen het kloppende hart van InnoGrowers. Zij zijn allemaal koplopers in de Nederlandse glastuinbouwsector en zijn gedreven door een onstilbare passie voor innovatie en vernieuwing . Met trots verwelkomen we acht vooraanstaande bedrijven die de voorhoede vormen van onze coörperatie.

Wat onze leden verbindt, is niet alleen hun expertise en ervaring, maar vooral hun gedeelde enthousiasme voor het verkennen van nieuwe wegen buiten de gebaande paden. Ze vinden het allemaal geweldig om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en gezamenlijk op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die de toekomst van de tuinbouw vormgeven.

Bij InnoGrowers geloven we in de kracht van samenwerking. Door onze krachten te bundelen, worden we sterker, groter en kunnen we nog meer impact maken. Onze leden vormen een hechte coörperatie van visionairs die geloven dat door samen te werken, we grenzen kunnen verleggen en de toekomst van de glastuinbouw richting kunnen geven.

Samen zijn we meer dan de som der delen. Samen creëren we een omgeving waarin ideeën gedijen, innovatie wordt aangemoedigd en successen worden gevierd. Het is een eer om te mogen samenwerken met deze buitengewone bedrijven, en samen kijken we vol vertrouwen uit naar een toekomst vol groei, mogelijkheden en impact.

Onze leden

The Valley

The Valley is producent van diverse vruchtgroenten voor de Europese markt. We hebben plezier, werken hard en hebben een heldere ambitie. De komende 5 jaar groeien we graag duurzaam en natuurlijk naar ruim 100 ha. We horen dan bij de top van Nederland.

Ter Laak Orchids

Phalaenopsis telen is onze passie. Dit doen wij wereldwijd op het allerhoogste niveau. Absolute topkwaliteit behalen wij door de inzet van technische innovaties en continue ontwikkeling van ons product. Uiteraard op duurzame wijze, want groen doen zit geworteld in ons DNA.

Personal Vision

Wij zijn een familiebedrijf en werken iedere dag samen met een toegewijde groep partners en medewerkers aan het kweken van de lekkerste rode en groene paprika’s. Dit doen we op duurzame wijze op 3 locaties in de gemeente Bleiswijk. 

Dings Aardbeien en Brookberries

Brookberries is dé specialist in aardbeien in kassen en in 25 jaar is het bedrijf gegroeid naar 5 locaties. We maken gebruik van de meest moderne technieken om op een milieuvriendelijke manier jaarrond aardbeien van topkwaliteit te kunnen produceren.

Fresh Group

Fresh group is een modern familiebedrijf. We telen groene en rode paprika’s en doen zaadveredeling. Dit wordt gedaan op 2 locaties, samen 18 hectare, gelegen in Baarlo. 

Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van de wereld. We lopen voorop in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame manieren om gewassen te telen, te sorteren en te verpakken.

EveryD Flowers

Bij EveryD Flowers kweken we gerbera’s op karakter: met een flinke dosis lef, boordevol ambitie en af en toe een tikkeltje eigenwijs.

Plant World

Met kwekerijen in het Westland en Groningen bedienen wij klanten in heel Europa en daarbuiten. Duurzame relaties zijn voor ons van groot belang, zowel met onze medewerkers en leveranciers als met onze klanten. Daarnaast staan wij open voor samenwerkingen op het gebied van groei en ontwikkeling van concepten.

Heb je een vraag, idee of wil je weten of we wellicht kunnen samenwerken? Neem dan hieronder contact met ons op.