Door de handen ineen te slaan, kunnen we grenzen verleggen

Samenwerken

Bij InnoGrowers streven we naar het ontwikkelen van sterke samenwerkingsverbanden met diverse sectoren, waaronder de cosmetische en farmaceutische industrieën. We geloven sterk in de kracht van samenwerken, en zien veel mogelijkheden om met elkaar te groeien en te innoveren.


De mogelijkheden van gecontroleerde teelt in een kas zijn grenzeloos. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en expertise, kunnen we gewassen telen met maximaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen, minimaal gebruik van water en onder optimale omstandigheden, waardoor we een ongekende kwaliteit en consistentie kunnen leveren. Dit opent de deur naar een scala aan nieuwe toepassingen, in de cosmetische als farmaceutische industrie maar ook in andere sectoren.


InnoGrowers staat open voor samenwerking met bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkennen van deze mogelijkheden. Samen kunnen we de grenzen verleggen van wat mogelijk is en innovatieve oplossingen ontwikkelen die waarde toevoegen aan beide industrieën. Of het nu gaat om het kweken van specifieke gewassen voor natuurlijke ingrediënten of het verbeteren van de productieprocessen, wij zijn er klaar voor om onze krachten te bundelen en te groeien.


Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden met InnoGrowers, neem dan gerust contact met ons op. Laten we samen bouwen aan een toekomst van groei, innovatie en duurzaamheid.

Cosmetica en farmaceutische producten

Bij InnoGrowers hebben we ruime ervaring in het kweken van gewassen die waardevolle inhoudsstoffen leveren voor gebruik in cosmetica en farmaceutische producten. Als uw bedrijf specifieke behoeften heeft met betrekking tot de teelt van dergelijke gewassen, nemen wij graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag, idee of wil je weten of we wellicht kunnen samenwerken? Neem dan hieronder contact met ons op.